Groeien in je welzijn, ontwikkeling en talenten

Wij bieden een plek waar kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek zichzelf kunnen zijn. Waar talenten worden gezien en benut. Waar je mag ervaren dat je geliefd bent en ontdekken hoe kostbaar je bent in Gods ogen!

Een huis, een plek waar er LEVEN wordt uitgesproken over de cliënten als ze zelf dit gevoel niet meer hebben. Wij kijken naar wie jij bent, wat bij jou past. En we maken gebruik van onze talenten en enthousiasme om jou te zien genieten en te zien groeien!


We doen dit aan de hand van twee werkvelden


Individuele Educatieve dagbesteding voor kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek
Kindertherapie


CONTACT

Irene Groen

PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE

Ik ben Irene Groen, verpleegkundige VG, NAH en psychiatrie. Elk mens, groot en klein, heeft kwaliteiten in zich. Voor mij is het de uitdaging om dit goud, de talenten en mogelijkheden, in kinderen en jongeren naar boven te brengen. Schatgraven, samen met het kind ontdekken tot wat het allemaal in staat is. Daarvoor kijk ik niet naar de onmogelijkheden, maar naar wat het kind wel kan. Veel kinderen hebben al een heel traject gehad waarin het niet kon voldoen aan de verwachtingen van bijv. school. Dan raak je als kind het zicht op jouw kwaliteiten kwijt. Maar ik geloof in elk kind en samen gaan we dit ontdekken. Ga je mee schatgraven?

Olga van Sandijk

KINDERTHERAPEUT

Ik ben Olga van Sandijk, kindertherapeut en opvoedcoach en voormalig docent speciaal onderwijs. Altijd al bewogen geweest met kinderen. Met name het leed dat hun kan worden aangedaan door hun omgeving, de stoornis waar ze last van hebben of het schoolsysteem dat niet kan bieden wat het kind juist nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen. Na jarenlang gewerkt te hebben als leerkracht in het speciaal onderwijs, waar ik veel ervaring heb opgedaan met kinderen met een psychiatrische belemmering ontstond bij mij het verlangen om effectiever met de kinderen aan het werk te gaan. Een omgeving te creëren waar de kinderen zich geliefd en veilig kunnen voelen en van daaruit zich kunnen ontwikkelen als zij er zelf aan toe zijn. Ik geloof dat alle kinderen van nature leergierig en nieuwsgierig zijn en boordevol talenten en interesses, maar dat zij dit ergens onderweg kunnen verliezen....Aan ons de prachtige taak om dit weer te zoeken en aan te boren, zodat het kind of de tiener weer enthousiast kan worden.


Mariska Roozendaal

PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE

Ik ben Mariska Roozendaal, verpleegkundige VG, NAH en LVG jongeren al dan niet met psychische ziektebeelden. Ik heb een hart voor kinderen. Ieder kind is waardevol en uniek. Heeft zijn eigen mogelijkheden en talenten. Voor mij de uitdaging om vanuit liefde en betrokkenheid hierbij aan te sluiten, zodat het kind zich kan ontwikkelen en tot volle bloei mag komen. Mijn werkervaring heb ik opgedaan door zorg en begeleiding aan mensen met VG, NAH, LVG jongeren, al dan niet met psychische ziektebeelden.


Stichting House of LIFE is een christelijke zorgaanbieder

Stichting House of LIFE is een christelijke zorgaanbieder. Wij hebben de Bijbel als grondslag. Ieder mens is kostbaar en waardevol.


Wij houden vast aan wat Jezus ons vertelt: “Kom naar Mij toe, allen die vermoeid en belast zijn, en Ik zal je rust geven. Leer van Mij dat Ik zachtmoedig ben en nederig van hart; en je zult rust vinden voor je ziel.” (Matteüs 11:29,30)


CONTACT
Netwerk