Over House of LIFE

Wij zijn Irene Groen en Olga van Sandijk.

Na jarenlange werkervaring met kinderen en LVG-jongeren wilden we onze passies samenvoegen tot iets moois. Irene is thuisbegeleider VG, NAH en psychiatrie. Olga is opvoedcoach, voormalig docent speciaalonderwijs en kindertherapeut i.o. Daarnaast zijn we trainers voor tieners. In ons werk zagen we, ondanks de inzet van veel betrokken mensen, dat kinderen/ cliënten niet tot bloei konden komen. Omdat er van buitenaf ‘binnen de lijntjes’ gewerkt moest worden. Terwijl we zagen dat het kind of de cliënt eigenlijk iets anders nodig had, kon dit niet omdat hier geen gelegenheid, tijd of beleid voor was.

Stichting House of LIFE is een christelijke zorgaanbieder. Wij hebben vanuit het christelijk geloof de Bijbel als grondslag. Hierdoor is ieder mens voor ons kostbaar en waardevol.

Ons verlangen is om een plek te creëren waar kinderen en jongeren met psychische problematiek helemaal zichzelf kunnen zijn, waar er echt gekeken wordt naar waar de behoefte, talenten en interesses liggen. Een huis, een plek waar er LEVEN wordt uitgesproken over de cliënten als ze zelf dit gevoel niet meer hebben. Wij kijken naar wie jij bent, wat bij jou past. En we maken gebruik van onze talenten en enthousiasme om jou te zien genieten en te zien groeien!