Missie

Wie ben ik?

House of LIFE heeft als missie een licht te zijn voor kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek die hulp nodig hebben omdat ze niet lekker in hun vel zitten, niet worden geaccepteerd door de maatschappij of dat hun talenten niet optimaal worden benut door wat voor reden dan ook. Media geeft een vertekend beeld van een te hoge levensstandaard. Kwetsbare mensen kijken en vergelijken en komen er al snel achter dat ze hier nooit aan kunnen voldoen. Daarnaast is de sociale druk enorm bij deze doelgroep. Een gevoel van falen en minderwaardigheid komt al snel je leven binnen. House of LIFE biedt een praktisch licht op de werkelijkheid: JIJ mag er zijn met je talenten en JIJ bent uniek en daar mag je trots op zijn. We doen dit aan de hand van 2 werkvelden:

1. Dagbesteding voor kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek.

We gaan samen met jou onderzoeken waar jouw interesses liggen. Hier maken we een doel van. Dit kunnen kleine of grote doelen zijn. Denk niet dat jouw beperking een belemmering is. Want God en wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Jouw talenten mogen gezien worden. Wij helpen jou mee dit naar buiten te brengen. Wij ondersteunen jou in het verder ontwikkelen van je talenten. In jouw persoonlijke ondersteuningsplan staan actiepunten die we gebruiken om jouw doelen te behalen. Droom je er van om ooit eens voor een publiek als een echte acteur of danseres op te treden? Of dat anderen genieten van jouw kookkunst? Wij helpen jouw mee om dit waar te maken. Voor meer informatie, zie Dagbesteding

2. Kindertherapie

House of LIFE heeft als missie je te laten groeien in je welzijn, je talenten en in je ontwikkeling. Door middel van individuele therapie-sessies waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse gespreks- en spel- en creatieve vormen, ga je meer zicht krijgen op wat je nodig hebt, waar je naartoe wilt werken en op welke manier je dat kunt doen.

Voor meer informatie zie Kindertherapie

 

 

 

 

 

 

House of LIFE heeft als missie LEVEN uit te spreken over de kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek. Dit maken we praktisch en zichtbaar in ons handelen. Jij leeft jouw unieke leven en wij bewegen met jou mee. Jij hebt unieke talenten en wij helpen je mee deze te ontwikkelen. Jij hebt jouw unieke begeleidingsvragen en wij geven jou de begeleiding die bij jou past. Haal alles uit het LEVEN!