Dagbesteding

Doelgroep

Wij bieden een unieke dagbesteding waarin JIJ en je talent en interesses centraal staan. We hebben alle aandacht en tijd voor jou. Voor (L)VG, NAH en psychiatrie; kinderen, jongeren en volwassenen.

Op dit moment biedt House of LIFE individuele dagbesteding aan.
Zoekt u hulp bij het organiseren van de dagbesteding/ weekinvulling voor uw zoon of dochter, dan kunt u bij ons terecht. Wij helpen u een passende invulling te maken en kunnen u ontlasten bij het organiseren hiervan.

House of LIFE heeft een christelijke levensvisie dat tot uiting komt in normen en waarden; mensen lief hebben, door Gods ogen naar de ander kijken. Zorg hebben voor elkaar en LEVEN uitdragen. Vanzelfsprekend zijn ook mensen die geen christelijke achtergrond hebben van harte welkom om deel te nemen aan de dagbesteding, mits zij de grondslag en de praktische toepassing ervan respecteren.

Talenten ontdekken, ontwikkelen en educatie

Ieder mens heeft talent. Jij ook! Wij gaan samen met jou op zoek naar jouw talenten. Wat vindt je leuk om te doen? Koken, schilderen, tuinieren, acteren of dansen? Dit zijn nog maar een aantal voorbeelden. Misschien heb jij wel een hele andere interesse of ben je nieuwsgierig en wil je iets leren over een bepaald onderwerp? Daar zijn we benieuwd naar! Misschien lukt het je (nog) niet om naar school te gaan en zou je dat wel willen kunnen, dan willen wij jou helpen om schoolse vaardigheden te leren zodat je stapjes hierin kunt maken.

We maken met jou een ondersteuningsplan. In dit ondersteuningsplan komt te staan wat jouw doel is. Dit kunnen grote of kleine doelen zijn. Bijv: ‘Je wilt graag een keertje koken voor je familie’of ‘Je wilt meer zelfvertrouwen hebben.’ In dit ondersteuningsplan komen ook je interesses te staan, wat je kwaliteiten zijn, wat je karaktereigenschappen zijn en wat je wilt leren. Hiermee maken we een stappenplan om jouw doel te behalen. Daarbij houden we rekening met jouw tempo, karakter en mogelijkheden. Denk niet dat het onmogelijk is doelen in je leven te behalen. God en wij denken niet in onmogelijkheden, maar in mogelijkheden.

muzikale activiteiten

Creatieve activiteiten

Kookactiviteiten

 

Educatieve activiteiten

                    

Locatie en openingstijden

House of LIFE werkt vanuit de praktijkruimte in het Gezondheidscentrum de Vroonen in Sint Pancras als basis waaruit we uitstapjes maken in de omgeving.

Adres:

De Helling 35

1834 DA Sint Pancras

Aantal dagdelen/ uren in overleg.

Toelating

Als je denkt dat deze dagbesteding past bij jou, neem dan contact met ons op. We maken dan een afspraak om kennis te maken. Hierna zullen we informatie uitwisselen en dan mag je een keuze maken. We checken dan nog even je indicatie op geldigheid en tekenen een zorgcontract.